Apparaten en accessoires
酒釀乾燒醬
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
洋蔥 切塊(約3公分)100 克
-
蒜頭70 克
-
薑 切塊40 克
-
油60 克
-
番茄醬100 克
-
辣椒醬150 克
-
酒釀200 克
-
細砂糖15 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
2137.8 mg
Eiwitten
5.4 g
Calorieën
1359.2 kJ /
325.2 kcal
Vetten
16.4 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
40.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
名廚私房菜
6 recepten
Taiwan
Taiwan