Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g batata
- 50 g abóbora
- 50 g feijão-verde
-
30
g carne de vitela ou borrego
of 30 g carne de frango, s/ osso e s/ pele ou borrego - 200 g água
- 1 pitada de sal
- Azeite q.b. p/ envolver
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 417.1 kJ / 99.7 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 186.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de legumes e carne
40 Min
Puré de pera e banana
5min
Puré de pera
15 min
Puré de peixe e legumes
35 Min
Puré de cenoura e batata
30 Min
2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião
30 Min
Puré de maçã, pera e banana
15 min
O 1º puré de pescada
30 Min
O 1º puré de carne
30 Min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30 Min
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30 Min
2 purés de frango - introdução da nabiça
30 Min