Vier-Käse-Pizza

Vier-Käse-Pizza

4.3 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 40min
4 Portionen

Ingrediënten

Teig
  • Wasser
    50 g
  • Zucker
    1 TL
  • frische Hefe
    15 g
    2 geh. TL Trockenhefe
  • Buttermilch
    180 g
    180 g halbentrahmte Milch
  • Pizzamehl
    400 g
    400 g Manitoba-Mehl
  • Salz
    1 TL
Belag
  • Parmesan in Stücken (3 cm)
    50 g
  • Caciocavallo in Stücken (3 cm)
    50 g
    50 g Fontina, in Stücken (3 cm)
  • Mozzarella abgetropft, geviertelt
    80 g
Letzte Zubereitungsschritte
  • Gorgonzola in Stücken (2-3 cm)
    80 g
  • Pfeffer, gemahlen
    1 Prise

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 30 g
Calorieën 2431 kJ / 581 kcal
Vetten 18 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 80 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...