Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 50 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 15 g frische Hefe
- 180 g Buttermilch
- 400 g Pizzamehl
- 1 TL Salz
Belag
- 50 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 50 g Caciocavallo, in Stücken (3 cm)
- 80 g Mozzarella, abgetropft, geviertelt
Letzte Zubereitungsschritte
- 80 g Gorgonzola, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2431 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzone
2 Std. 50 Min
Pizza Margherita
1h 45min
Picknick: Kartoffelsalat, Dinkelbrot, Rucola-Tomaten-Dip, Zitronengugelhopf
3 Std.
Blumenkohlgratin
55 min
Zitronenkuchen aus dem Varoma
2 Std. 20 Min
Kartoffel-Flammkuchen
1 Std. 30 Min
Kartoffelpizza mit Gemüse
2h
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Crostini mit Champignons und Fontina
35min
Butter
40min
Pizza "Tricolore"
1h 45min
Crêpeteig
1 Std. 15 Min