Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 jajka
- 80 g mąki pszennej
- 1 - 2 łyżeczki soli, plus dodatkowa szczypta do ciasta
- 1 - 2 łyżki wody, plus dodatkowa ilość do gotowania klusek (patrz wskazówka) (optioneel)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 432.3 kJ / 103.2 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Makaron jajeczny
1h
Kluski kładzione z kaszy manny
45min
Szybkie zacierki
20 min
Spaetzli - szwajcarskie kluski kładzione
1h
Płynny budyń – 650 ml
15 min
Kluski francuskie z Varomy
20 min
Sos myśliwski (sos chasseur)
50 min
Naleśniki
1h 15 min
Kluski kładzione
15 min
Sos truskawkowy
15 min
Kluski scykane (hałuski)
45min
Pierogi leniwe
45min