Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 克 水 (蒸煮用)
- 500 克 馬鈴薯 ,去皮切丁(1.5公分)
- 200 克 白花椰菜 ,切小朵
- 10 克 蒜頭
- 15 克 油
- 2 茶匙 孜然粉
- 1 茶匙 香菜籽
- 2 茶匙 薑黃粉
- 1 茶匙 凱宴辣椒粉
- 80 克 原味優格
- 60 克 酸奶油
- 30 克 白葡萄乾 (青堤子)
- 40 克 杏仁碎
- 10 克 香菜 ,只取葉子
- Voeding
- per 1 整份食譜
- Calorieën
- 4718.7 kJ / 1128.9 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 166.2 g
- Vetten
- 54.1 g
- Vezels
- 19 g