Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Spargel, weiß, geschält, in Stücken (3 cm), Schalen und Endstücke aufheben
- 300 g Wasser
- 10 g Butter
- 1 Prise Zucker
- 10 g Speisestärke
- 40 g Schmand
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 2 Stängel Kerbel, abgezupft, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1017 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Champignoncremesuppe
15min
Spargelcremesuppe
40 min.
Spargelcremesuppe
40 min.
Spargelcremesuppe
45 Min
Kürbis-Curry-Suppe
45 Min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min.
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45 Min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min.
Möhrensuppe mit Ingwer
50 Min
Blumenkohlsuppe
40 min.
Spargelsuppe aus Spargelschalen
40 min.
Tomatensuppe
45 Min