Apparaten en accessoires
Paprika-Pesto
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
1 Flasche
Ingrediënten
-
rote Paprika3
-
Mandelstifte50 g
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Knoblauchzehen2
-
Salz½ TL
-
Cayenne-Pfeffer, gemahlen2 Prisen
-
Olivenöl und etwas mehr zum Bedecken140 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Flasche
Natrium
2286 mg
Eiwitten
44 g
Calorieën
8326 kJ /
1990 kcal
Vetten
186 g
Vezels
15.9 g
Verzadigd vet
34 g
Koolhydraten
43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2018
73 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Kürbiskern-Pesto
10min
Tomaten-Pesto
10min
Olivenpesto
15min
Tomatenpesto
10min
Pinienkern-Schnittlauch-Pesto
10min
Spinat-Pesto
10min
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5min
Möhren-Rucola-Pesto
10min
Walnuss-Pesto
10min
Petersilie-Chili-Pesto
10min
Cashew-Basilikum-Pesto
10min
Rotes-Pesto-Dressing zu Nudelsalat
10min