Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Zucker
- 150 g Espresso, aufgebrüht, heiß
- 3 Eiweiß (Kl. M)
- 1 Prise Salz
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 5 Eigelb (Kl. M)
- 20 g Zitronensaft
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Mascarpone
- 4 EL Mandellikör (z.B. Amaretto)
- 24 Löffelbiskuits
- 2 EL Kakao
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1673 kJ / 399 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Tiramisu
5h 20min
Erdbeer-Tiramisu
3 Std.
Mille-feuille vom Weinbergpfirsich
1 godz.
Tiramisu mit Amarettini-Keksen
4 godz. 50 min
Mokka-Mousse-Torte
8 Std.
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5 Std.
Triple-Kokos-Brownies
4 Std.
Erdbeer-Tiramisu
5h 30min
Käsekuchen mit Mohn
7 godz.
Käsesahnetorte mit Mango
8 Std.
Fondant au Chocolat
20 min
Tiramisù
3 godz. 20 min