Apparaten en accessoires
Tiramisu
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 50min
8 Portionen
Ingrediënten
-
Zucker180 g
-
Espresso, aufgebrüht heiß150 g
-
Eiweiß (Kl. M)3
-
Salz1 Prise
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Eigelb (Kl. M)5
-
Zitronensaft20 g
-
Vanilleschote nur das Mark1
-
weiße Gelatine3 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Mascarpone200 g
-
Mandellikör (z.B. Amaretto)4 EL
-
Löffelbiskuits24
-
Kakao2 EL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
8 g
Calorieën
1673 kJ /
399 kcal
Vetten
23 g
Koolhydraten
37 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2018
73 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
No-Bake-Tiramisu-Torte
7u. 30min
Eton Mess
4u. 20min
Erdbeer-Tiramisu
3u.
Crème brûlée
2u. 30min
Schwarzwälder Kirschtorte
10u. 30min
Erdbeer-Panna-Cotta-Torte
6u. 30min
Erdbeer-Tiramisu
5u. 30min
Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern
40min
Tiramisu mit Amarettini-Keksen
4u. 50min
Tiramisù
3u. 20min
Tiramisu
5u. 20min
Fondant au Chocolat
20min