Apparaten en accessoires
Fotzelschnitten
Voorbereiding. 25min
Totaal 30min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Zucker50 g
-
Zimt1 EL
-
Eier5
-
Milch250 g
-
Salz½ TL
-
Bratbutter2 EL
-
Weissbrot vom Vortag, in Scheiben (ca. 1,5 cm)500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portionen
Eiwitten
21 g
Calorieën
2352 kJ /
561 kcal
Vetten
18 g
Koolhydraten
78 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
En Guete, Schwiiz!
95 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Älpler Magronen
45min.
Riz Casimir
45min.
Älplermagronen
30min.
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35min.
Schinkengipfeli
35min.
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1hod. 10min.
Älpler Magronen
45min.
Bündner Maluns
45min.
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1hod.
Ghackets mit Hörnli
30min.
Mailänderli
3hod.
Chügelipastetli
30min.