Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rührkuchen am Vortag
- 200 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Weizenmehl, etwas mehr zum Ausstreuen
- 100 g weisse Schokolade, in Stücken
-
20
g Wasser
of 20 g Rum - 4 Eier
- 100 g Crème fraîche
- 140 g Zucker
- 1 Pck. Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- ½ Pck. Backpulver
Schweizer Cake
- 4 Eier
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Crème fraîche
- 2 Pck. Lebensmittelfarbe, flüssig, rot, (ca. 40 g)
- 150 g Zucker
- 1 Pck. Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 300 g Weissmehl
- ½ Pck. Backpulver
- Puderzucker zum bestäuben
- Voeding
- per 1 Scheiben
- Calorieën
- 1347 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 32 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Süsser Grittibänz
2 godz. 15 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Riz Casimir
45 min
Nidletäfeli
2h
Fotzelschnitten
30 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Osterkuchen
1 godz. 45 min
Mud cake
2h 30min
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2h 20min
Schoggistängeli-Cake
1h 10min
Heller Mississippi-Cake
1 Std. 15 Min
Toblerone®-Mousse
3h 10min