Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pain blanc rassis
- 20 kumquats confits maison (voir "Conseil(s)")
- 15 g de beurre
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 8 petites escalopes de foie gras de canard cru
- sel
- poivre moulu
- pousses de pourpier
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2487 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 80 g
Alternatieve recepten
Moules marinées à l'espagnole
45 Min
Tellines en persillade
1 Std. 30 Min
Poichichade
10 Min
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3h 20min
Poulpe mariné
7 Std. 5 Min
Pilons de poulet marinés au citron et aux herbes
3h 30 min
6 bananes cœur fondant
20 Min
Choux chantilly au clou de girofle
1 Std. 25 Min
Moules marinières au gingembre
25 Min
Chantilly au clou de girofle
20 Min
Aïoli traditionnel
10 Min
Chantilly au chèvre sucrée
10 Min