Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 克 水
- 500 克 全鸡腿 (约2个全鸡腿),带皮,去骨
- ½ 茶匙 盐
- 3 片 新鲜姜
- 1 小支 青葱 ,切成4公分长
- 2 个 蒜瓣
- 3 汤匙 辣椒油
- 1 汤匙 酱青
- 1 茶匙 白醋
- 1 茶匙 糖
- 2 条 辣椒干 ,去籽,切成 1公分长
- 1 茶匙 绍兴花雕酒
- ½ 茶匙 麻油
- 1 小支 新鲜芫荽 ,只取叶片,装饰用
- 1 小撮 白芝麻 ,烤香,装饰用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1372 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 28 g