Apparaten en accessoires
口水鸡
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
水600 克
-
全鸡腿 (约2个全鸡腿),带皮,去骨500 克
-
盐½ 茶匙
-
新鲜姜3 片
-
青葱 切成4公分长1 小支
-
蒜瓣2 个
-
辣椒油3 汤匙
-
酱青1 汤匙
-
白醋1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
辣椒干 去籽,切成 1公分长2 条
-
绍兴花雕酒1 茶匙
-
麻油½ 茶匙
-
新鲜芫荽 只取叶片,装饰用1 小支
-
白芝麻 烤香,装饰用1 小撮
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
15 g
Calorieën
1372 kJ /
327 kcal
Vetten
28 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
亚洲最辣
12 recepten
Internationaal
Internationaal