Apparaten en accessoires
香蔥培根烤蛋
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
9 杯
Ingrediënten
-
油 少許,抹油用
-
培根 切段115 克
-
蛋 (蛋黃、蛋白分開備用)6 顆
-
蔥 切蔥花20 克
-
鹽¼ - ½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
鮮奶油50 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 杯
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
576.4 kJ /
138.4 kcal
Vetten
12.1 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
關於雞蛋
11 recepten
Taiwan
Taiwan