香蔥培根烤蛋

香蔥培根烤蛋

3.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
9 杯

Ingrediënten

  • 少許,抹油用
  • 培根 切段
    115 克
  • (蛋黃、蛋白分開備用)
    6 顆
  • 切蔥花
    20 克
  • ¼ - ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 鮮奶油
    50 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 杯

Eiwitten 7.3 g
Calorieën 576.4 kJ / 138.4 kcal
Vetten 12.1 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...