Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 25 g Olivenöl
- 1 Dose geschälte Tomaten (800 g)
- 1 TL Zucker
-
2
Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
of 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 100 g Wasser
- 1 EL Pizzagewürz
- 1000 g Gnocchi (aus der Kühltheke)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2397 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Kartoffel-Ratatouille
1sa
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40 dk
Tomatennudeln mit Spinat
35 dk
Buntes Gemüse mit Schafskäse und Tomatenreis
40 dk
Tomaten-Spinat-Nudeln
30 dk
Linguine in Tomatenbutter
30 dk
Frische Tomaten-Pasta
25 dk
Cremiger Nudelauflauf mit Paradeiser
55min
Nudeln mit Bauernsauce
40 dk
Tomaten-Nudeln mit Gemüse und Feta
40 dk
Cavatappi mit Cherry-Tomaten, Sultaninen und Ingwer
30 dk
Vegetarische Linguine Carbonara
30 dk