Apparaten en accessoires
燻鮭魚蘇格蘭蛋
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
6 顆
Ingrediënten
-
水400 克
-
蛋7 顆
-
隔夜麵包 剝小塊150 克
-
煙燻鮭魚 (冷凍)250 克
-
義大利綜合香料1 茶匙
-
鹽1 小撮
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
油6 茶匙
-
日式美乃滋 (Q比美乃滋)20 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 顆
Eiwitten
19.8 g
Calorieën
1248 kJ /
298.7 kcal
Vetten
15.5 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
20.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
關於雞蛋
11 recepten
Taiwan
Taiwan