Apparaten en accessoires
奶油蘋果燉豬
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
4 人份
Ingrediënten
-
豬里肌肉 切片(厚約1公分)400 克
-
鮮奶油80 克
-
乾燥百里香1 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
紅蔥頭1 粒
-
奶油20 克
-
青蘋果 去籽,切片(約0.5公分)200 克
-
不甜蘋果酒100 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
19.8 g
Calorieën
1466.8 kJ /
351.6 kcal
Vetten
26.5 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
肉料理食帖
10 recepten
Taiwan
Taiwan