鷹嘴豆燉辣豬肉

鷹嘴豆燉辣豬肉

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
4 人份

Ingrediënten

  • 奶油
    30 克
  • 豬腰肉 切塊(約4公分)
    450 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    250 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 罐裝鷹嘴豆
    120 克
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 孜然粉
    1 茶匙
  • 乾燥馬郁蘭
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 韓國辣椒粉
    20 克
  • 350 克
  • 酪梨 去皮,切塊(約1.5公分)
    50 克
  • 洋蔥 切丁(約0.5公分)
    30 克
  • 香菜 略切
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 3.2 g
Calorieën 588.4 kJ / 140.8 kcal
Vetten 8.6 g
Vezels 3.5 g
Koolhydraten 15.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...