Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 180 g de agua
- 60 g de leche
- 3 cditas de azúcar
- 1 cdita de levadura seca instantánea
- 20 g de aceite vegetal
- aceite vegetal, para engrasar
- 360 g de harina de trigo
Relleno y panes al vapor
-
2
hongos shiitake frescos
of 2 de hongo shiitake seco, hidratados en agua caliente - 2 cebollas cambray, en trozos
- 80 g de hojas de col blanca, en trozos
- 1 rebanada de jengibre fresco (2 mm)
- 2 dientes de ajo, pelados
- 140 g de carne molida de cerdo
- 40 g de salsa de soya
- ½ cdita de azúcar
- 15 g de salsa de ostión
- 10 g de aceite de ajonjolí
- 400 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1032 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa miso con verduras
30 min
Panes al vapor rellenos de cerdo (Baozi)
2h 10 min
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15 dk
Tortillas de maíz
1h 30min
Corundas
3 Std.
Goi cuon (Rollos vietnamitas de cerdo)
1hod.
Kofta
50min
Panes al vapor Taiwaneses
2u. 45min
Tortillas de harina caseras
1hod.
Char siu bao (panes al vapor rellenos)
1h 30min
Tamales de elote con rajas
4h 45min
Bolillos caseros
1 Std. 40 Min