Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chimichurri
- 2 dientes de ajo
- 50 g de echalot
- 10 g de cilantro fresco
- 10 g de perejil fresco
- 1 cda de orégano seco
- 100 g de aceite de oliva extra virgen
- 30 g de vinagre de vino blanco
- ½ cdita de hojuelas de chile seco
- ½ limón amarillo, sólo el jugo
Solomillo y papas
- 1200 g de agua
- 2 ½ cdita de sal fina
- 700 g de papas cambray, cortadas en cuartos
- 2 cda de aceite de oliva
- ½ cdita de comino en polvo
- ½ cdita de semillas de cilantro molidas
- 1 pizca de pimienta de cayena molida
- 1000 g de solomillo de res, en filetes
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2008 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Dip de espinaca y alcachofa
20 Min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2h 30min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1h 10 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50 min
Barbacoa Tex-Mex
2 Std.
Camarones al ajillo
25min
Pollo en mayonesa de ajonjolí tostado
25min
Ensalada César
10min
Fetuccine Alfredo
35min
Camarones con chicharrón y salsa de mango
40min