Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Praliné
- 60 g avelã torrada
- 60 g pistácio s/ casca torrado
- 100 g açúcar
- 50 g água
- Manteiga q.b. p/ untar
Base
- 250 g farinha tipo 55
- 15 g cacau em pó
- 35 g água
- 20 g açúcar
- 140 g manteiga
Recheio
- 200 g natas c/ 35% de gordura
- 200 g chocolate p/ culinária (70% cacau) partido em pedaços
- 30 g manteiga
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3502 kJ / 838 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 58 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petit-fours de chocolate branco
3h 30min
Bolo de chocolate sem farinha
1h 45min
Bolo mármore
1u. 10min
Cookies de chocolate
50 min
Victoria cake
40 Min
Tarte de chocolate e creme de avelã
40 Min
Marquise de chocolate com molho de laranja
6u. 25min
Bolo das bolas
1 Std.
Fondant de chocolate
15 Min
Panacota de chocolate e licor de creme irlandês
2 Std. 30 Min
Tarte vulcão
1 Std. 15 Min
Quadrados de chocolate
30 min