Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g salsa
- 150 g pão torrado partido em pedaços
- 250 g cebola
- 2 dentes de alho
- 100 g manteiga
- 3 postas de bacalhau demolhado (600 g aprox.)
- 200 g natas
- 100 g farinha, mais q.b. p/ panar
- Pimenta q.b.
- Sal q.b.
- Azeite q.b. p/ untar
- 40 g azeitonas pretas s/ caroço
- 2 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 0 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetes de camarão
2h 30 min
Bolinhas de carne, salada de tomate e coentros
25 min
Cocadas
1h 30min
Pastéis de bacalhau
45min
Peru de Natal
1h 30min
Empadas de camarão
50min
Empada de bacalhau e camarão com massa de batata
2h 15min
Florentinos
1h 10min
Torrão
3h
Espécies de S. Jorge
1h 15 min
Malassadas
2h 30 min
Tarte de cebola e azeitona
50min