Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 30 g di olio di semi di girasole + q.b.
- 150 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaio di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
Ripieno di ricotta e pane
- 150 g di crostini tostati di pane bianco (vedere consigli)
- 4 uova
- 200 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 85 g di burro a pezzi
- 40 g di zucchero vanigliato
- 1000 g di ricotta, scolata dal siero
- 250 g di panna acida
- 1 bustina di preparato per budino alla vaniglia
- 2 cucchiaini di scorza di limone grattugiata
Terminare la preparazione
- 100 g di burro a pezzi
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2045 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan Brioche
8 Std.
Zelten
2 Std. 55 Min
Strudel di mele
1h 35min
Crespelle al riso farcite
2 Std. 50 Min
Torta degli addobbi
1 godz. 25 min
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1 Std. 50 Min
Zuppa inglese al forno
3h 25min
Baci di dama (senza zucchero)
1 Std. 30 Min
Gnocchi alle ortiche
1h 10min
Torta pazientina
3 Std. 55 Min
Castagne sciroppate
721h 10min
Crostata di mele con crema di mandorle
1h 15min