Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 30 g di olio di semi di girasole + q.b.
- 150 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaio di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
Ripieno di ricotta e pane
- 150 g di crostini tostati di pane bianco (vedere consigli)
- 4 uova
- 200 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 85 g di burro a pezzi
- 40 g di zucchero vanigliato
- 1000 g di ricotta, scolata dal siero
- 250 g di panna acida
- 1 bustina di preparato per budino alla vaniglia
- 2 cucchiaini di scorza di limone grattugiata
Terminare la preparazione
- 100 g di burro a pezzi
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2045 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1 godz. 30 min
Crostata di mele con crema di mandorle
1 godz. 15 min
Zelten
2 godz. 55 min
Crespelle al riso farcite
2 Std. 50 Min
Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
4h 30min
Torta pazientina
3 Std. 55 Min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Geen beoordelingen
Strudel viennese scomposto
2hod. 5min
Torta degli addobbi
1h 25min
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1h 40 min
Torta di zucchine
1 godz. 55 min
Strudel di mele
1h 35min