Apparaten en accessoires
腐竹白果猪肚汤
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
4 人份
Ingrediënten
-
水1000 克
-
葱 切段10 克
-
姜2 片
-
猪肚 洗净切条200 克
-
料酒1 茶匙
-
八角2 粒
-
花椒2 颗
-
熟白果 除去外皮80 克
-
腐竹5 根
-
新鲜黑木耳40 克
-
盐1 茶匙
-
胡椒粉½ 茶匙
-
麻油1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
13.8 g
Calorieën
777.2 kJ /
185.8 kcal
Vetten
4.8 g
Vezels
2.9 g
Koolhydraten
20.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
四季养生
68 recepten
China
China