腐竹白果猪肚汤

腐竹白果猪肚汤

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 1000 克
  • 切段
    10 克
  • 2 片
  • 猪肚 洗净切条
    200 克
  • 料酒
    1 茶匙
  • 八角
    2 粒
  • 花椒
    2 颗
  • 熟白果 除去外皮
    80 克
  • 腐竹
    5 根
  • 新鲜黑木耳
    40 克
  • 1 茶匙
  • 胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 麻油
    1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 13.8 g
Calorieën 777.2 kJ / 185.8 kcal
Vetten 4.8 g
Vezels 2.9 g
Koolhydraten 20.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...