牛肉煎包

牛肉煎包

2.6 8 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 1u. 5min
10 个

Ingrediënten

  • 400 克
  • ¼ 茶匙
  • 再额外准备些油煎用
    10 克
  • 低筋面粉 再额外准备些撒粉用
    500 克
  • 2 片
  • 牛肉肉糜
    400 克
  • 生抽
    5 克
  • 老抽
    5 克
  • 10 克
  • 切末
    30 克
  • 麻油
    10 克
  • 洋葱 切末
    350 克
  • 1 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 个

Natrium 35.6 mg
Eiwitten 8.5 g
Calorieën 1036 kJ / 247.6 kcal
Vetten 3.8 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 45.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...