Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 gałązek natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 200 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
- 700 g sera ricotta
- 2 jajka
- 10 g oliwy z oliwek
- 40 g mąki pszennej
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki soli
- 24 rurki makaronu jajecznego, suchego, typu cannelloni
- 700 g przecieru pomidorowego, typu passata
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2170.2 kJ / 518.7 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 53.2 g
- Vetten
- 21.2 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 609.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta à la Norma
50 Min
Zielone cannelloni
1h 45min
Makaron farfalle z sosem śmietanowym z wędzonym łososiem
25min
Makaron po liguryjsku
45 Min
Gnocchi w sosie pomidorowym
30 Min
Cannelloni z farszem z karczochów i sosem pomidorowym
1h 35min
Spaghetti z cytrusowym pesto
35 Min
Makaron z sosem z trzech serów
15min
Naleśniki zapiekane z kurkami i ricottą
1 Std. 10 Min
Sardyńska zapiekanka ziemniaczana
1h 20min
Makaron z pesto i suszonymi pomidorami
20min
Lasagne z domową ricottą i zielonymi warzywami
2 Std.