Makaron cannelloni nadziewany serem ricotta
TM6 TM5

Makaron cannelloni nadziewany serem ricotta

3.3 (49 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 6 gałązek natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 200 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
  • 700 g sera ricotta
  • 2 jajka
  • 10 g oliwy z oliwek
  • 40 g mąki pszennej
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • ½ łyżeczki soli
  • 24 rurki makaronu jajecznego, suchego, typu cannelloni
  • 700 g przecieru pomidorowego, typu passata

Voeding
per 1 porcję
Calorieën
2170.2 kJ / 518.7 kcal
Eiwitten
29 g
Koolhydraten
53.2 g
Vetten
21.2 g
Verzadigd vet
12.1 g
Vezels
3.6 g
Natrium
609.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten