Makaron cannelloni nadziewany serem ricotta

Makaron cannelloni nadziewany serem ricotta

3.3 49 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 20min
8 porcji

Ingrediënten

  • 6 gałązek natki pietruszki, świeżej tylko liście
  • 200 g sera parmezan pokrojonego na kawałki
  • 700 g sera ricotta
  • 2 jajka
  • 10 g oliwy z oliwek
  • 40 g mąki pszennej
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • ½ łyżeczki soli
  • 24 rurki makaronu jajecznego, suchego, typu cannelloni
  • 700 g przecieru pomidorowego, typu passata

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porcję

Natrium 609.7 mg
Eiwitten 29 g
Calorieën 2170.2 kJ / 518.7 kcal
Vetten 21.2 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 12.1 g
Koolhydraten 53.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...