Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 gałązek natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 200 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
- 700 g sera ricotta
- 2 jajka
- 10 g oliwy z oliwek
- 40 g mąki pszennej
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki soli
- 24 rurki makaronu jajecznego, suchego, typu cannelloni
- 700 g przecieru pomidorowego, typu passata
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2170.2 kJ / 518.7 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 53.2 g
- Vetten
- 21.2 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 609.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzone z mozzarellą i jajkiem
2h 50min
Focaccia serowa z pomidorami
45min
Tarta z szynką i fasolką szparagową
1h 40min
Tagliatelle z wołowiną i gorgonzolą
1h 45min
Makaron po liguryjsku
45min
Risotto z parmezanem
40min
Lasagne serowa ze szpinakiem
2 Std. 45 Min
Sardyńska zapiekanka ziemniaczana
1h 20min
Zupa krem z cukinii i pieczarek
30min
Zapiekanka makaronowa z owocami morza i beszamelem bez laktozy
1h 10min
Sos amatriciana
50min
Tarta z serem pleśniowym
1h 35min