Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ząbki czosnku
- 30 g oliwy z oliwek
- 500 g wody, ciepłej
-
2
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 2 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszone - 250 g ryżu do risotto, np. arborio
- 350 g krewetek, surowych, dużych, obranych
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 50 g białego wina, wytrawnego
- natka pietruszki, świeża, posiekana, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1022 kJ / 244.3 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Makaron z krewetkami i cukinią
40 dk
Szafranowe risotto ze szparagami
35 dk
Makaron z owocami morza duszonymi w winie
40 dk
Ryż z owocami morza
1 Std. 15 Min
Risotto z kurczakiem i cukinią
50 Min
Makaron z krewetkami i porem
30 Min
Risotto z kurkami
35 dk
Risotto z owocami morza
1 Std. 5 Min
Risotto z łososiem i bulwą kopru włoskiego
35 dk
Risotto z grzybami
1 Std. 5 Min
Risotto szparagowe
20 Min
Tagliatelle z krewetkami
30 Min