![Cuernos de gacela Cuernos de gacela](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/04E49168-8D27-4509-9553-199EA02A80C0/Derivates/16E426C8-4DD0-4981-BF0E-741435D79834.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 350 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 120 g de mantequilla (a temperatura ambiente en trozos)
- 60 g de agua de azahar
Relleno
- 230 g de azúcar
- 200 g de almendras crudas sin piel
- 20 g de agua de azahar
- 1 clara de huevo
Montaje de los cuernos de gacela
- 1 claras de huevo
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 568 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Pastela moruna
5h 30min
Sopa harira con pollo
1h 25min
Bollos de manteca (Andalucía)
1h 10min
Masa para wontons
1h 15min
Pan bendito de San Blas (Murcia)
4h
Wontons fritos salados
30 min
Pastelitos de miel marroquíes
1h
Pan marroquí de cúrcuma relleno de ternera
2h 40min
Rosquillas marroquíes (sfenj)
2 Std. 45 Min
Pan ácimo
1 Std. 50 Min
Almoixàvenas
1h 30min
Pan chino
1h 15min