Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 350 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 120 g de mantequilla (a temperatura ambiente en trozos)
- 60 g de agua de azahar
Relleno
- 230 g de azúcar
- 200 g de almendras crudas sin piel
- 20 g de agua de azahar
- 1 clara de huevo
Montaje de los cuernos de gacela
- 1 claras de huevo
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 568 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Plato de los montes de Málaga (Andalucía)
50 Min
Samosas vegetarianas
1 Std. 45 Min
Pilaf de arroz con frutos secos
30 Min
Kouign-amann
4 godz. 10 min
Risotto de fresas
30 Min
Cuscús de cordero
1h 5min
Helado de queso cremoso
4h 45min
Bollos dulces de espelta con fruta seca
1h 10min
Chawan mushi (flan salado japonés)
35 Min
Triffle de cantuccini y cerezas
1h 55min
Leek Quiche
1小时 20 分钟
Cannoli (Los Soprano)
1 Std.