Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 85 g de azúcar
- 4 - 6 tiras de piel de limón (sin nada de parte blanca)
- 250 g de harina de repostería
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y un poco más para engrasar los moldes)
- 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 300 g de almendra molida
- 300 g de azúcar
- 2 huevos
- 50 g de vino de Jerez dulce
- 50 g de leche
Montaje
-
1 - 2
cucharadas de almendras crudas sin piel
of 1 - 2 cucharadas de granillo de almendra tostado - 1 cucharada de azúcar glas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1812 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 49.3 g
- Vetten
- 22.4 g
- Vezels
- 3.4 g
Alternatieve recepten
Casadielles
3h
Brioche con frutas y pasas
3h 10min
Galette des Rois de manzana y dulce de leche
2h 30min
Fullatre de las Cinco Villas
1h 25min
Trenzas de avellana
1h 45min
Panecillos de San Ignacio
25 Std.
Empanadillas de naranja con crujiente de avellanas
3h
Tarta de frixuelos y arroz con leche
2h
Carbayones
1h 25min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4h 30min
Crêpes de manzana
1h 30min
Caracolas de canela
2h