Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kochstück
- 125 g Milch
- 25 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 170 g Milch, kalt
- 15 g frische Hefe
- 425 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 70 g Zucker
- ½ TL Salz (ca. 3 g)
- 1 Eigelb, verquirlt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 858 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Toastbrot
16h
Weißbrot
1hod. 50min
Brötchen
1hod. 40min
Frühstückskipferl
17h 15min
Laugenecken
3u.
Süße Knöpfe
2h 45min
Sandwichtoast
18h
Schwedisches Fladenbrot (Softbröd)
1 Std. 45 Min
Brioche Kipferl
2h 10min
Portugiesische Croissants
1hod. 50min
Softes Sandwichbrot
3 Std. 30 Min
Softe Frühstücksbrötchen
1 Std. 45 Min