Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 110 g cebuli, przekrojonej na pół
- 2 ząbki czosnku
- 15 - 20 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 30 g oleju kokosowego, płynnego
- 750 g dyni piżmowej, pokrojonej w ok. 2 cm kostkę
- 400 g mleczka kokosowego
- 100 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 1 szczypta pieprzu cayenne, mielonego
- 1 łyżeczka soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1012.4 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 20.6 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 403.3 mg
Alternatieve recepten
Zupa krem z cukinii i mięty z młodym groszkiem
35min
Zupa krem z batatów i marchewek
45 min
Zupa z białych warzyw
45 min
Kremowa zupa z pieczonych buraków
1 godz. 40 min
Zupa krem z cukinii
25 Min
Zupa krem z zielonych szparagów
30 min
Zupa z batatów i cukinii z imbirem
25 Min
Zupa krem z ciecierzycy i kalafiora
45 min
Pikantna zupa dyniowa
25 Min
Zupa krem z pieczonych buraków z koprem włoskim i jabłkiem
2h 20 min
Zupa z pieczonej dyni
50 min
Zupa dyniowo-marchewkowa
50 min