Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 克 水 (蒸煮用)
- 600 克 芋頭 ,去皮,切塊(約4公分)
- 600 克 肉類高湯
- 50 克 清酒
- 40 克 糖
- 5 克 薑 ,切片
- 45 克 柴魚醬油
-
500
克 小章魚
of 500 克 透抽 ,切圈(約1.5公分)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1403.9 kJ / 3363.4 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 56.6 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 3.5 g