Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les coques en chocolat
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
La mousse de fruits exotiques
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de crème de coco
- 40 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
- 30 g sucre vanillé maison
- 1 mangue, détaillée en dés (1 cm)
- 2 fruits de la Passion, la chair uniquement
- 30 g de noix de coco râpée
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 729.3 kJ / 174.5 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eclairs saumon-Passion
2h
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15 min
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50min
Choux au sarrasin, crabe et ciboulette
1h 15 min
Punch de Noël
2h 15min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2h 30 min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Bouchées chèvre-raisin
1h
Brochettes de foie gras, mangue et pain d'épices
2h 30 min
Bavarois litchis-framboises
4h
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35 min