Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les coques en chocolat
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
La mousse de fruits exotiques
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de crème de coco
- 40 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
- 30 g sucre vanillé maison
- 1 mangue, détaillée en dés (1 cm)
- 2 fruits de la Passion, la chair uniquement
- 30 g de noix de coco râpée
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 729.3 kJ / 174.5 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trianon
3h
Tarte au citron destructurée
20min
Petits choux au saumon fumé
1 godz. 10 min
Tarte pascale aux fruits rouges
1 Std. 25 Min
Mignardises à la mousse de fruit
7h 45min
Tarte au citron destructurée
20min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12 Std.
Bouchées chèvre-raisin
1h
Coupelles de chocolat
2h 45min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2 Std.
Choux vanille-framboise
2 Std. 30 Min
Tarte melon-pêche et chantilly à la menthe
3 Std. 10 Min