Apparaten en accessoires
Mu-Err-Butter mit Sesam und Szechuan-Pfeffer
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 30min
10 Portionen
Ingrediënten
-
Mu-Err-Pilze, getrocknet (siehe Tipp)10 g
-
Wasser zum Einweichen
-
Szechuan-Pfeffer, ganz1 TL
-
Sesam1 geh. EL
-
Knoblauchzehe1
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Öl10 g
-
Zitronensaft5 g
-
Salz½ TL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
1 g
Calorieën
861 kJ /
206 kcal
Vetten
23 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 5/2018
45 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30min
Teriyaki-Limetten-Marinade
1u. 15min
Korianderaufstrich
2u. 20min
Auberginenpüree
30min
Auberginencreme "Orient"
2u.
Hot ginger spread
25min
Auberginen-Mandel-Dip
20min
Makrelen-Tapenade
10min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30min
Auberginen-Dip
50min
Gurken-Minz-Raita
25min