Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 4 rote Chilischoten, frisch, entkernt, nach Geschmack
- 2 rote Paprika, in Stücken
- 6 Knoblauchzehen
- 40 g Balsamico, hell
- 1 TL Zucker
- ¾ TL Salz
- 2 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 40 g Öl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 263 kJ / 63 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Albondigas mit Papas Arrugadas (Hackbällchen in Tomatensauce)
1h 30min
Balsamico-Schalotten
19 Std.
Kräuter Aioli ohne Ei
20 λεπτ.
Aioli, klassisch
10min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 Min
Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz
45min
Grüner Mojo
10min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 Min
Patatas Bravas mit Chorizo
1h 15min
Mojo Amarillo
45min
Mojo für Meeresfrüchte
10min
Aioli à la Axel Henkel
10min