Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 12 oz green tomatillos, halved
- 4 oz white onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz dried 'chile de árbol' chilies, stems removed
- 4 sprigs cilantro
- ½ tsp salt, to taste
Dough
- 24 ½ oz water
- 14 oz masa harina
- 1 tsp salt
Filling
- ½ oz dried guajillo chilies, stems and seeds removed
- 1 whole clove
- 1 allspice berry
- 12 oz green tomatillos, halved
- 2 ½ oz white onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz vegetable oil
- 1 sprig fresh thyme
- 1 sprig fresh marjoram
- 1 sprig fresh oregano
- 7 oz water
- ½ tsp salt
- 8 oz chicharrones (pork cracklins), crushed or cut into small pieces
- vegetable oil, to grease
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1121 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buffalo Cauliflower Bites
25min
Basic Pinto Beans
4h 5min
Chicken Enchiladas
40 Min
Pork Tortas
2 Std. 20 Min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 Min
Pozole Verde
2h
Picadillo (Texas Hash)
40 Min
Chicken Enfrijoladas
50min
Pozole Rojo
2hod. 5min
Carnitas
50min
Chicken Fajita Soup
50min
Tinga de Pollo (TM6)
40 Min