Apparaten en accessoires
Pozole Blanco
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 40min
8 portions
Ingrediënten
-
white onion cut into pieces5 oz
-
radishes trimmed, halved5 oz
-
garlic cloves3
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh marjoram1 sprig
-
water divided43 oz
-
pork loin cubed (1 in.)42 oz
-
salt divided2 tsp
-
hominy (approx. 14.5 oz) drained1 can
-
romaine lettuce chopped8 oz
-
limes cut into wedges, to serve1 - 2
-
dried Mexican oregano2 tsp
-
dried bird's eye chilies to taste
-
corn tostadas to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
35 g
Calorieën
1017 kJ /
243 kcal
Vetten
6 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Viva México!
11 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Pozole Rojo
2u. 5min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3u. 10min
Chicken Enfrijoladas
50min
Pumpkin in Piloncillo Syrup
1u. 25min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Pork Tortas
2u. 20min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Pollo Pibil
1u. 30min
Tortilla Soup
25min
Champurrado
20min
Tinga de Pollo
40min