Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 oz white onion, cut into pieces
- 5 oz radishes, trimmed, halved
- 3 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 1 sprig fresh thyme
- 1 sprig fresh marjoram
- 2 tsp salt, divided
- 43 oz water, divided
- 42 oz pork loin, cubed (1 in.)
- 1 can hominy (approx. 14.5 oz) drained
- 8 oz romaine lettuce, chopped
- 1 - 2 limes, cut into wedges, to serve
- 2 tsp dried Mexican oregano
- dried bird's eye chilies, to taste
- corn tostadas, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1017 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min
Pozole Rojo
2h 5 min
Carnitas
50 Min
Pozole Verde
2h
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Horchata "Coconut Water"
5 Min
Chicken Enfrijoladas
50 Min
Tamales Verdes
2h 55min
Biltmore Chicken Posole
1 Std. 30 Min
Pan de Muerto
4h
Tinga de Pollo (TM6)
40 Min