Apparaten en accessoires
Pozole Blanco
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 40min
8 portions
Ingrediënten
-
white onion cut into pieces5 oz
-
radishes trimmed, halved5 oz
-
garlic cloves3
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh marjoram1 sprig
-
water divided43 oz
-
pork loin cubed (1 in.)42 oz
-
salt divided2 tsp
-
hominy (approx. 14.5 oz) drained1 can
-
romaine lettuce chopped8 oz
-
limes cut into wedges, to serve1 - 2
-
dried Mexican oregano2 tsp
-
dried bird's eye chilies to taste
-
corn tostadas to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
35 g
Calorieën
1017 kJ /
243 kcal
Vetten
6 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Viva México!
11 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Cheese Arepas
50min
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Pozole Rojo
2u. 5min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1u. 10min
Pork Tortas
2u. 20min
Pozole Verde
2u.
Ceviche
1u. 10min
Ramen Noodle Soup
40min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Tinga de Pollo
40min