Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g queijo mozarela (até 30% de gordura)
- 10 g coentros
- 500 g água
- 35 g azeite
- 200 g lombos de pescada
- 100 g bacalhau demolhado e desfiado
- 500 g leite magro
- 50 g farinha
- 2 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 4 gemas de ovo
- 4 claras de ovo
- ½ limão, só o sumo
- Manteiga q.b. p/ untar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1469 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rolo de bacalhau
2 godz.
Soufflé de bacalhau e tomate seco
1h
Rolo de pescada e salmão
1 godz. 15 min
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50 min
Bacalhau espiritual
50 min
Fricassé de pescada
1 godz. 10 min
Soufflé de atum
1 godz. 15 min
Soufflé de peixe
1h
Empada de pato com alho francês
13h 10min
Crepes de pescada
1 godz. 15 min
Folhado de pato de Elvas
2 godz.
Esparregado
20min