Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g Sesamöl
- 5 Knoblauchzehen
- 120 g Zwiebeln, in groben Stücken (2 cm)
- 200 g Karotten, in Scheiben (1 cm)
- 1 ½ EL Currypulver
- 80 g Weizenmehl, glatt
- 500 g Hühnerbrühe
- 10 g brauner Zucker, nach gewünschter Süße
- 15 g Japanische Sojasauce (Shoyu)
- ½ TL Garam Masala
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Eier, verquirlt
- 100 g Panko Paniermehl
- 4 Hühnerbrustfilets, ohne Haut (à ca. 180 g)
- Salz zum Abschmecken
- 1200 g Wasser
-
350
g Rundkornreis
of 350 g Sushi Reis -
250
g Rapsöl zum Backen
of 250 g Butterschmalz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4963 kJ / 1186 kcal
- Eiwitten
- 84 g
- Koolhydraten
- 145 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 7.9 g
Alternatieve recepten
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Teig für Wan Tans
1h 15 min
Hähnchen mit Sesamsauce und Reis
40 min
Hühnerbruststreifen in Erdnusssauce
45 min
Hühnerspießchen mit Erdnusssauce
1h 30min
Big Kahuna Burger (Pulp Fiction)
1h
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 Std. 40 Min
Wan Tans mit Chilisauce
50 min
Hendl-Gulaschtopf mit Spätzle
1h 20 min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Asia-Hackbällchen mit Reis
1h