Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 12 Garnelen, roh, mit Kopf und Schale, Köpfe und Schwänze voneinander getrennt
- 40 g natives Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- ½ - ¾ TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- 2 Prisen Pfeffer
- 20 g Weinbrand
- 70 g trockener Weißwein
-
500
g passierte Tomaten, konserviert
of 500 g stückige Tomaten - Wasser zum Kochen der Nudeln
- 400 g Linguine
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2320 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 6.7 g
Alternatieve recepten
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 min
Tomaten-Garnelen-Sauce
25 min
Schwarze Linguine
45 min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1h 5 min
Tagliatelle aglio e olio mit Hackbällchen und Garnelen
1h
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40 min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20min
Penne mit Muscheln
1h 5 min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 min
Zitronenlinguine mit Scampi
35 min
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50 min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 min