Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Olivenöl
- 1 ½ TL Paprika edelsüß
- 4 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 ½ TL Knoblauch, gemahlen
- 1 TL getrockneter Thymian
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 1 TL gemahlener Koriander
- 1 TL Petersilie, getrocknet
- 800 g Hähnchenbrust, ohne Haut, in Scheiben (2 cm)
- 500 g Wasser
- 650 g Kartoffeln, geschält, gewürfelt (2 cm)
- 3 TL Weinessig
- 1 TL Zucker
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 60 - 80 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1978 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Sattmacher-Salat
40 Min
Hähnchen-Pilaw
45 Min
Salat mit Hähnchenbrust
20 Min
Nudel-Rucola-Salat
50 Min
Putenmedaillons mit Mozzarella und Basilikumsauce
3u.
Hähnchen mit Kartoffeln, Erbsen und Orangen-Frischkäse-Sauce
1 Std.
Hähnchen-Paprika-Souvlaki mit Reis
1 Std. 5 Min
Büffelmozzarella mit Cherry-Tomaten und zwei Pesti
20 Min
Chicken Wings mit Kräuter-Orangen-Reis
1 Std.
Hähnchenfilet mit Balsamico-Tomaten und Kartöffelchen
40 Min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30 Min
Tagliatelle mit Hühnchen und Pesto
1 Std. 5 Min