Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g Schmer (Bauchfilz)
- 350 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eidotter
- 120 g Weißwein
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Prise Salz
- Öl zum Einfetten
- 400 - 500 g Marmelade (z. B. Ribisel- oder Marillenmarmelade)
- Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 740 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Waldviertler Mohnzelten
1j 30 menit
Grammelstrudel
1 Std. 45 Min
Osterpinzen
2 Std. 50 Min
Mostschober
2j
Weingugelhupf "bsoffene Liesl"
5h 40min
Powidl
8h
Apfeltiramisu mit Kürbiskernöl
3h 45min
Wurstknödel
1j 20 menit
Malakofftorte
10 Std. 20 Min
Kardinalschnitten
3sa
Wiener Rehrücken
3 Std. 40 Min
Mohnstrudel
2j 30 menit