Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g Schmer (Bauchfilz)
- 350 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eidotter
- 120 g Weißwein
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Prise Salz
- Öl zum Einfetten
- 400 - 500 g Marmelade (z. B. Ribisel- oder Marillenmarmelade)
- Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 740 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mohnstrudel
2 Std. 30 Min
Spagatkrapfen
11 Std. 50 Min
Grammelstrudel
1h 45 min
Haselnussbusserl
9h 30min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 Min
Burgenländerkipferl
1 Std. 25 Min
Kärntner Reindling
2h 40min
Grammelknödel
1h 30min
Windringerl
3h
Mohnkekse mit weißer Schokolade
1h 30min
Ischler Törtchen
2 godz. 50 min
Kaffeekrapferl
2 Std.