Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g cebuli, przekrojonej na pół
- 1 ząbek czosnku
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 500 g ryb, słodkowodnych, oczyszczonych, bez skóry i ości, np. sielawy, leszcza
- 35 g bułki tartej
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 875 g wody
- 150 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 35 g rodzynek
- 125 g octu, spirytusowego
- 40 g cukru
- 2 liście laurowe, suszone
- 2 goździki
- 3 ziarna pieprzu czarnego
- 3 ziarna ziela angielskiego
- Voeding
- per 25 sztuk
- Calorieën
- 3077.3 kJ / 735 kcal
- Eiwitten
- 94.3 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 21.9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Śledzie w śmietanie i ziemniaki w mundurkach
1h 25min
Hekele
2h 40min
Smalczyk z jabłkiem i majerankiem
1h 45min
Śledzie po cygańsku
2h 20min
Sos tatarski
5 Min
Śledzie w sosie musztardowym
10 Std. 15 Min
Krem chrzanowo - żurawinowy
15min
Wigilijna kapusta z grzybami
1h 20min
Kurczak w galarecie
3 Std.
Pasztet na Wielkanoc
2h 10min
Wielkanocny sos majonezowy
45 Min
Modro kapusta
45 Min