Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 - 6 ząbków czosnku
- 6 gałązek natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 2 łyżeczki soli
- 1 - 2 łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 czubata łyżka majeranku, suszonego
- ½ łyżki estragonu, suszonego
- 75 g daktyli, suszonych, bez pestek
- 1300 - 1400 g surowego boczku, bez kości, bez skóry, 1 płat (ok. 22 x 27 cm, grubość ok. 3 cm)
- 2200 g wody
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2923.3 kJ / 698.7 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 69 g
- Verzadigd vet
- 25.1 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 516.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baleron z karkówki
50 godz. 30 min
Pasztet wieprzowy zawinięty w boczek
8h 50min
Rolada drobiowo-wieprzowa z ziołami
4h 15min
Schab gotowany na parze
1h 50min
Schab z Varomy
3h 40min
Rolada z karkówki z grzybami
2 Std. 35 Min
Balotyna z kaczki
2 Std. 45 Min
Schab chrzanowy
2hod. 30min
Szaszłyki z mięsa mielonego ze śliwką
1hod.
Rolada z trzech mięs z pieczarkami
1 Std. 25 Min
Rolada mięsna
1 Std. 10 Min
Kiełbasa wieprzowa na Varomie
1hod. 30min