Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g mleka, w temp. pokojowej
- 20 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 1 szczypta brązowego cukru
- 15 g miodu
- 30 g masła
- 450 g mąki pszennej, typ 550
- oliwa z oliwek, do posmarowania
- 5 g soli
- mieszane zioła, suszone, do posypania
- 200 g pasztetu, mięsnego, pieczonego, pokrojonego na ok. 2 cm kawałki
- 10 - 15 g chrzanu, tartego
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 521.7 kJ / 124.6 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 147.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizzowe muffiny
1h 50min
Rolada chlebowa z jarmużem i kiełbasą
2h 45min
Rogaliki z ciasta ziemniaczanego ze szpinakiem
1h 5min
Paszteciki piknikowe
50 Min
Focaccia z kiełbasą
2 Std.
Pieczone pierożki z szynką
2 Std. 30 Min
Paluchy z boczkiem i cebulą
1 Std. 20 Min
Wytrawne ślimaczki drożdżowe na patyku
1h 50min
Bułeczki z chorizo i boczkiem
3 godz.
Paszteciki z serem owczym
2h 50min
Paluszki serowo-szynkowe
1 godz. 15 min
Paluchy serowe ze słonecznikiem
30 Min