Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 confiseries au caramel, type Carambar, préalablement congelées
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 130 g de guimauve, type Chamallow (25 env.)
- 200 g de riz soufflé
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 329.1 kJ / 78.7 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 3.4 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Pâte à tartiner express
15 min
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min
Biscuits apéritif crème et oignon
1h 30min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4 godz. 45 min
Iles flottantes aux carambars
1 godz. 20 min
Saucisson au chocolat blanc
5h 15min
Chocolat au riz soufflé
1 godz. 20 min
Sucre vanillé
72h
Le saucisson au chocolat
6h 15min
Délice au Carambar
2 godz. 30 min
Petits oursons guimauve-chocolat
4 godz.
Knuspertaler (petits gâteaux de Noël aux graines)
1h 30min