Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 300 g d'eau
- ½ c. à café de sucre en poudre
-
15
g de levure boulangère fraîche, émiettée
of 2 c. à café de levure boulangère sèche - 300 g de farine à pain, type Manitoba
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 80 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 25 g d'huile d'olive extra vierge
- 50 g de poivron rouge, coupé en morceaux (3-4 cm)
- 50 g de poivron jaune, coupé en morceaux (3-4 cm)
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 80 g d'aubergine, coupée en rondelles (5 mm)
- 130 g de courgette, coupée en rondelles (5 mm)
-
200
g de tomates fraîches, concassées
of 200 g de tomates concassées en conserve - 100 g de mozzarella en billes
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza aux légumes du soleil et basilic
1h 15min
Pizza au thon
1h 40min
Pizza à la marinara
1 godz. 35 min
Pizza aux poivrons
1 godz. 55 min
Pizza aux 3 farines
1 godz. 35 min
Pizza au saumon
1h 15min
Pizza à la pomme de terre et aux légumes
2 Std.
Pizza quatre saisons
1 godz. 35 min
Pizza tomate et roquette
1h
Pizza capricciosa
1h 40min
Pizza à la courgette
1h 45min
Pizza au thon, aux olives et aux tomates
30min