Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spód
- 210 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
- 190 g daktyl, suszony, bez pestki
- 1 łyżeczka kakao naturalnego, niesłodzonego, surowego (optioneel)
- ½ laski wanilii, tylko nasiona
Krem waniliowy
- 200 g śmietanki kokosowej
- ½ laski wanilii, tylko nasiona
- 100 g masła kakaowego, pokrojonego na kawałki
- 50 g miodu, wielokwiatowego, płynnego
Krem czekoladowy
- 90 g daktyli, suszonych, bez pestek
- 50 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
- 200 g śmietanki kokosowej
- 75 g masła kakaowego, pokrojonego na kawałki
- 10 g kakao naturalnego, niesłodzonego, surowego
- 1 szczypta soli
Mrożona kostka czekoladowa
- kakao naturalne, niesłodzone, surowe, do oprószenia
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1323.2 kJ / 316.3 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 19.6 g
- Vetten
- 26.7 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 17.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wegańskie ciasto kokosowe
50min
Veganisu z espresso i migdałami
6hod.
Bagietka bezglutenowa
1hod. 45min
Semifreddo zabajone
13h
Tiramisu bez laktozy
12hod. 40min
Surowe spaghetti z marchewki z pesto z awokado (dieta raw)
15min
Rożki kokosowo-migdałowe
1hod. 20min
Kulki zdrowia z chili - bez jajek, glutenu, cukru Joanny Wierzbowicz
12h 30min
Surowa „ricotta” z orzechów macadamia (dieta raw)
24h 15min
Czekoladowe słoiczki
40min
Czekolada z mleczkiem kokosowym
15min
Gorąca czekolada bez laktozy
15min