Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 ramita de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de harina
- 2 hojas de laurel secas
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 1 ramita de romero fresco
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 700 g de cangrejos de río cocidos (aprox. 24 unidades)
- 50 g de vino blanco seco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 584 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 9.94 g
- Koolhydraten
- 5.38 g
- Vetten
- 8.73 g
- Vezels
- 1.11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patatas a la riojana
40min
Setas de cardo con jamón
25 min
Calamares en su tinta
1 godz. 5 min
Sopa de ajo
40min
Patatas revolconas
40min
Judiones de la Granja con oreja
30min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1h 10min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1h 10min
Tigres
1h
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min