Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 ramita de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de harina
- 2 hojas de laurel secas
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 1 ramita de romero fresco
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 700 g de cangrejos de río cocidos (aprox. 24 unidades)
- 50 g de vino blanco seco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 584 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 9.94 g
- Koolhydraten
- 5.38 g
- Vetten
- 8.73 g
- Vezels
- 1.11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tigres
1hod.
Sopa de ajo
40 Min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1 Std. 10 Min
Setas de cardo con jamón
25min
Patatas a la riojana
40 Min
Buey de mar relleno a la provenzal
2hod.
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Codornices en escabeche de boletus
25h
Patatas revolconas
40 Min
Mariscada
3h 30 min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min