Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di pepe
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di gamberi di media grandezza, sgusciati, lessati
- 70 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 90 g di ketchup
- 1 cucchiaino di salsa Worcestershire
- 40 g di Cognac
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 23.3 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinatura al vino bianco ed erbe aromatiche
15min
Marinatura per pesce alla griglia
15min
Gamberi in salsa cocktail
10min
Tiramisù
5h 40min
Gamberi in salsa cocktail
10min
Marinatura salvia, vino bianco e limone
15min
Cannoncini alla crema
3h
Marinatura limone e coriandolo
15min
Capesante in crosta di pistacchi
30min
Salsa all'aglio per pesce e crostacei
15min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 min
Salsa tartara
10min