Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di pepe
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di gamberi di media grandezza, sgusciati, lessati
- 70 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 90 g di ketchup
- 1 cucchiaino di salsa Worcestershire
- 40 g di Cognac
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 23.3 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gamberi in salsa cocktail
10min
Salsa tonnata
20 Min
Crema chantilly
35 Min
Fonduta svizzera
20 Min
Mousse all'avocado
15min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Rotolo al mango
Brak ocen
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2h
Fonduta con tartufo bianco
2h 20min
Crema spalmabile ai 4 formaggi
15min
Gamberi in salsa cocktail
10min
Marinatura al pompelmo rosa e paprika
20 Min