Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di pepe
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di gamberi di media grandezza, sgusciati, lessati
- 70 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 90 g di ketchup
- 1 cucchiaino di salsa Worcestershire
- 40 g di Cognac
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 23.3 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova ripiene di prosciutto
15min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1h 30min
Gamberi in salsa cocktail
10min
Mousse all'avocado
15min
Crostini integrali con lardo, mele e pancetta
50 min
Mousse speziata
10min
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50 min
Crocchette di gamberoni
10 Std.
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30 min
Salsa tonnata
20min
Mazzancolle su salsa yogurt e pomodorini confit
2 Std. 10 Min
Salsa tartara
10min