Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de tomates secos (hidratados durante 30 minutos en agua caliente)
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 - 2 filetes de anchoa en aceite (y una cucharada de su aceite)
- 180 g de nata para cocinar
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 1704 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 30.8 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Paté de dátiles y queso
5 min
Bruschetta de caponata siciliana
1hod.
Tosta de tomates secos y atún
10 min
Dip de queso feta
5 min
Dip de queso gouda y requesón con cebollino
5 min
Dip de queso, atún y pasas al oporto
2h 5min
Bruschetta de aceitunas
5 min
Dip de cacahuete
5 min
Dip de aguacate y gambas
5 min
Dip de sardinillas con tomate
5 min
Cremoso de ibérico
5 min
Paté de alcachofas y tomate seco
5 min